Uslovi korišćenja i Politika privatnosti

Molimo Vas da pažljivo iščitate ceo tekst, kako bi bili upućeni u pravilno korišćenje našeg sajta, kao i naših usluga. Takođe, bitno je da znate više o:

 • Kolačićima
 • Informacijama koje nam ostavljate putem mejla
 • Podacima koje ostavljate putem telefonskog razgovora

Zadnji put ažurirano: 18. januara 2021.

Molimo vas da pročitate ove Uslove i pravila korišćenja, pre korišćenja našeg websajta: https://www.infinitysupervisor.com/  (dalje pod nazivom “Infinity Supervisor Usluge”, “Usluge/a” ili “IS sajt”, “Sajt”), kojim upravlja Infinity VS Supervisor (“Autor”, “mi”, “naše” i slično).

Vaš pristup i korišćenje Usluga uslovljen je vašim prihvatanjem i poštovanjem ovih Pravila. Ova pravila i uslovi važe za sve posetioce, korisnike i ostale koji pristupe ili koriste Usluge Autora.

Pristupom ili korišćenjem našeg sajta prihvatate da se ovim Uslovima obavezujete. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom uslova ili pravila, možda nećete imati pristup sajtu.

 • Intelektalna svojina

Infinity Supervisor sajt i njegov originalni sadržaj, karakteristike i funkcionalnost jesu i ostaće isključivo vlasništvo Autora i njegovih davalaca licence.

 • Linkovi do drugih sajtova

Naš Sajt može sadržati veze do veb lokacija ili usluga trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom Autora.

Autor nema kontrolu nad sadržajem, politikama privatnosti ili praksama bilo koje veb stranice ili usluga treće strane i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih. Nadalje potvrđujete i slažete se da Infinity VS Supervisor firma neće biti odgovorna, direktno ili indirektno, za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzrokovan ili navodno prouzrokovan ili povezan sa upotrebom ili oslanjanjem na bilo kakav takav sadržaj, robu ili usluge dostupne na ili putem bilo koje takve veb stranice ili usluge.

Toplo vas savetujemo da pročitate uslove i odredbe i smernice o privatnosti bilo kojih veb lokacija ili usluga “trećih lica” koje posećujete.

 • Prekid usluga

Možemo odmah da ukinemo ili suspendujemo pristup našem Sajtu, bez prethodnog obaveštenja ili odgovornosti, iz bilo kojeg razloga, uključujući bez ograničenja ako kršite Uslove.

 • Nadležno pravo

Ovi uslovi će se regulisati i tumačiti u skladu sa zakonima Srbije, bez obzira na njihove odredbe o sukobu zakona.

Naš neuspeh u sprovođenju bilo kog prava ili odredbe ovih Uslova neće se smatrati odricanjem od tih prava. Ako bilo koja odredba ovih Uslova bude smatrana nevažećom ili je neprimenjiva od strane suda, preostale odredbe ovih Uslova ostaće na snazi. Ovi uslovi predstavljaju ceo ugovor između nas koji se tiče naše Usluge i zamenjuju sve prethodne sporazume koje bismo mogli imati između nas u vezi sa Sajtom.

 • Promene Uslova i Pravila

Zadržavamo pravo, po sopstvenom nahođenju, da izmenimo ove Uslove u bilo koje vreme. Ako je promena velika i bitna, pokušaćemo da dostavimo obaveštenje najmanje 15 dana pre stupanja na snagu novih uslova. Šta predstavlja značajnu promenu, odlučivaćemo po sopstvenom nahođenju. Vi ste dužni da povremeno svratite na ovu stranicu i proverite Uslove korišćenja i vidite da li ima promena.

Nastavljajući pristup ili korišćenje našeg Sajta nakon što te promene stupe na snagu, slažete se da ćete biti vezani revidiranim uslovima. Ako se ne slažete sa novim uslovima, prestanite sa korišćenjem Sajta.

 • Politika privatnosti

Kontakt obrasci koriste se isključivo za komunikaciju – informacije, dogovori, pitanja, saradnja i slično. Vaše ime, adresa e-pošte, telefonski broj, naziv kompanije neće biti prikazani trećem licu.
Isto tako, svi podaci koje ostavljate putem telefonskog razgovora su zaštićeni i neće biti prosleđeni trećem licu, bez Vaše dozvole.

 • Prihvatanje kolačića

Kolačići tj. male tekstualne datoteke koriste se kako bi se veb lokacija najbolje iskoristila. Cilj je postići najoptimalnije korisničko iskustvo, tj. da veb lokaciju možete koristiti što lakše i efikasnije. Jedinstveno su vam dodeljeni i može ih čitati samo veb server u domenu koji izdaje taj kolačić. Uvek možete odlučiti da ih prestanete koristiti. Možete ih jednostavno obrisati ručno ili podesiti brauzer da radi sa kolačićima. Da biste to učinili – pogledajte dokumentaciju ili odeljak „Pomoć“ pregledača.

 • Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja vezano za naše Usluge i Pravila korišćenja, javite nam se.

KONTAKT